Logga in
| Glömt lösenordet? Ej fått aktiveringskoden?

Alvin Och Gänget 2007 SWEDISH - (2007)

Alvin.Och.Gänget.2007.SWEDISH.DVDRip.XviD-BaZZe

Ladda ner
Visningar: 20 ggr Totalt: 7590
Kategori Film
Under-kategori
 
Genre Animerat Uploader BaZZe
6.3
Datum , 31 Jul- 2010
Storlek 1.37GB Länkare Cyborg
Seeders 14
Leechers 10

  • Filmer - Andra format
Information

Kommentera gärna efter er, så att nästa person vet om den är värd att Ladda ner :)


Regissör:

Manus:

Skådespelare...


Handling: Regissör: Manus: Skådespelare... Alvin och gänget (2007) Dave Seville lever ensam och känner sig misslyckad som person. De sånger han komponerar på sin fritid vill ingen betydande person inom musikbranchen lyssna till. Efter att ännu en gång blivit refuserad, får han av misstag med sig tre jordekorrar hem. Dessa små varelser är lite ovanliga. De kan tala och sjunga. När överraskningen har lagt sig föreslår Dave att Simon, Alvin och Theodor, som ekorrarna heter, skall sjunga de sånger han skrivit. Gruppen gör omedelbar succé, vilket en girig skivbolagsdirektör inte är sen att utnyttja..... Glöm inte att seeda efter att du laddat ner.


Glöm inte att Seeda efter att du laddat ner: United We Stand, Divided We Fall
(Tryck här för att lära dig Seeda)


Kommentarer (1)

jagas1963


 
Skrevs : 10:32, 09 Dec- -1


Tack & bock !

1

Du måste vara inloggad för att kommentera! Så bli gärna medlem:)

OBS! tankaner.com är en sökmotor för torrents. Vi länkar enbart till torrentfiler, precis som andra sökmotorer, t.ex. google, bing m.m.! Alla filer som visas på den här sidan länkas i själva verket till andra sidor. Du får inte använda denna webbplats (http://tankaner.com) att ladda ner något material när du inte har laglig rätt att göra det. Det är ditt eget ansvar att kolla upp rådande lagar och följa dess villkor. Vi ansvarar inte för några lagöverträdelser.
Genom att använda tjänsterna på tankaner.com godkänner man ovanstående villkor som gäller vid nedladdning. tankaner.com följer personuppgiftslagen.
Observera att sidan använder Cookies.
DMCA Abuse?