Logga in
| Glömt lösenordet? Ej fått aktiveringskoden?

Byggare Bob Julfilmen (1998)

Byggare.Bob.Julfilmen.1998.SWEDiSH.DVDRip.x264-ReGeN

Ladda ner Magnet länk
Visningar: 2 ggr Totalt: 3025
Kategori Film
Under-kategori
 
Genre Familj Animerat Uploader ReGeN
  Datum , 06 Dec- 2010
Storlek 700.39MB Länkare ReGeN
Seeders 0
Leechers 0
Talade språk: Svenska
Textade språk:

Information

Kommentera gärna efter er, så att nästa person vet om den är värd att Ladda ner :)


ulen börjar närma sig och Bob är väldigt förväntansfull ? hans tvillingbror Tom, en zoolog vid den norra polcirkeln, kommer hem för första gången på flera år. Med alla sina vanliga kompisar runt sig, blandat med lite nya vänner, ser Bob fram emot den bästa julen någonsin. Men först måste Bob och hans gäng jobba med att förbereda den stora julkonserten där Lennie och The Lazers ska spela. Det är mycket som måste göras och självklart vill Bob att allt ska vara perfekt nu när Tom kommer hem. Tyvärr går inte allt som planerat och när Bob försöker reda ut misstagen får han besked om att Tom har blivit ofrivilligt försenad. Ska Bob hinna bygga klart scenen till julkonserten i tid? Kommer han att hinna göra sitt vanliga framträdande som jultomte? Kommer Tom att klara av den långa resan från norra polcirkeln? Ta reda på svaren på de här och flera andra spännande frågor i Bobs första filmäventyr! Vad som än händer kommer det att vara en jul att minnas!


Glöm inte att Seeda efter att du laddat ner: United We Stand, Divided We Fall
(Tryck här för att lära dig Seeda)


Kommentarer (1)

setko


 
Skrevs : 10:32, 09 Dec- -1


skojar ni vilken skit kalander

1

Du måste vara inloggad för att kommentera! Så bli gärna medlem:)

OBS! tankaner.com är en sökmotor för torrents. Vi länkar enbart till torrentfiler, precis som andra sökmotorer, t.ex. google, bing m.m.! Alla filer som visas på den här sidan länkas i själva verket till andra sidor. Du får inte använda denna webbplats (http://tankaner.com) att ladda ner något material när du inte har laglig rätt att göra det. Det är ditt eget ansvar att kolla upp rådande lagar och följa dess villkor. Vi ansvarar inte för några lagöverträdelser.
Genom att använda tjänsterna på tankaner.com godkänner man ovanstående villkor som gäller vid nedladdning. tankaner.com följer personuppgiftslagen.
Observera att sidan använder Cookies.
DMCA Abuse?