Logga in
| Glömt lösenordet? Ej fått aktiveringskoden?

Nikita (2010)

Nikita.S02E05.SWESUB.HDTV.XviD-Martin

Ladda ner Magnet länk
Visningar: 6 ggr Totalt: 1139
Kategori TV-Serie
Under-kategori
 
Genre Kriminal Action Uploader Martin
IMDB.com rating över 7 7.7
Datum , 17 Dec- 2011
Storlek 350.01MB Länkare hardline
Seeders 0
Leechers 0
Talade språk: Engelska
Textade språk: Svenska
Information

Kommentera gärna efter er, så att nästa person vet om den är värd att Ladda ner :)


Som en orolig tonåring räddades Nikita från döden av Division, en hemlig amerikansk myndighet som senare utbildade henne som en lönnmördare och spion. Efter det att byrån svikit henne, tillbringade Nikita tre år på flykt. Nu söker hon hämnd. Samtidigt fortsätter byrån att rekrytera och utbilda nya unga medlemmar för att radera deras förflutna och för att göra dem till kallblodiga mördare.

översättare Dream Theater

Regissör: Eagle Egilsson, Danny Cannon
Skådespelare: Maggie Q, Lyndsy Fonseca, Shane West, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Rob StewartGlöm inte att Seeda efter att du laddat ner: United We Stand, Divided We Fall
(Tryck här för att lära dig Seeda)


Andra säsonger och delar av denna TV-serie

Kommentarer (1)

McGuire


 
Skrevs : 10:50, 09 Dec- -1

Tackar så mycket för E1-5. 

Du måste vara inloggad för att kommentera! Så bli gärna medlem:)OBS! tankaner.com är en sökmotor för torrents. Vi länkar enbart till torrentfiler, precis som andra sökmotorer, t.ex. google, bing m.m.! Alla filer som visas på den här sidan länkas i själva verket till andra sidor. Du får inte använda denna webbplats (http://tankaner.com) att ladda ner något material när du inte har laglig rätt att göra det. Det är ditt eget ansvar att kolla upp rådande lagar och följa dess villkor. Vi ansvarar inte för några lagöverträdelser.
Genom att använda tjänsterna på tankaner.com godkänner man ovanstående villkor som gäller vid nedladdning. tankaner.com följer personuppgiftslagen.
Observera att sidan använder Cookies.
DMCA Abuse?